ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Οι απλήρωτοι της «Ε», οι Κασσάνδρες του Διαδικτύου και το συγγνώμη στους αναγνώστες...

Με ένα σημείωμα 89 λέξεων εντός πλαισίου στην τρίτη σελίδα της εφημερίδας η «Ελευθεροτυπία» και υπό τον τίτλο «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!», ζήτησε συγγνώμη από τους αναγνώστες της για τη χθεσινή απουσία της από τα περίπτερα «λόγω ανυπέρβλητων προβλημάτων».
Συγκεκριμένα στο σημείωμα με την υπογραφή «Ε» αναφέρεται:
"Η «Ελευθεροτυπία» ζητεί συγγνώμη από τους αναγνώστες για τη χθεσινή απουσία της από τα περίπτερα λόγω ανυπέρβλητων προβλημάτων. Κυκλοφόρησε όμως πλήρης με όλα τα κείμενα των συντακτών της από το enet.gr.
H «Ελευθεροτυπία» χάρη στην προσπάθεια των εργαζομένων της είνια ξανά στα περίπτερα σήμερα, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες του Διαδικτύου.. και τα σενάρια που με πάθος προώθησαν.
Με αντικειμενική ενημέρωση, στην αναζήτηση της αλήθειας, με τη διαχρονική πολυφωνία της, στη στήριξη της Δημοκρατίας, η πραγματική «Ελευθεροτυπία», όπως τη γνώρισαν, τη στήριξαν και τη στηρίζουν οι αναγνώστες της, είναι πάντα εδώ.
«Ε» "

Υ.Γ Παρά τις δεσμεύσεις της εργοδοσίας ουδείς εργαζόμενος της Ελευθεροτυπίας πληρώθηκε σήμερα ενώ το λογιστήριο (ως συνήθως) φαίνεται να μην γνωρίζει τίποτε περί του «εγκλήματος», αφήνοντας να αιωρείται στους διαδρόμους της Μίνωος, η φήμη ότι ίσως μπουν κάποια χρήματα την Παρασκευή.