ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Νέες διαγραφές δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η εγγραφή ως τακτικού μέλους της:  ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ - «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»
Βάσει του άρθρου 5, παρ. 11 του Καταστατικού της Ενώσεως, ενστάσεις κατά της απόφασης του Δ.Σ. για την εγγραφή της συναδέλφου, μπορούν να υποβληθούν μέσα σε προθεσμία 15 ημερών στη Γραμματεία της Ενώσεως.
Επίσης ο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τη διαγραφή, κατόπιν αιτήσεών τους, από το μητρώο Μελών της ΕΣΗΕΑ, των κάτωθι τακτικών μελών της: ..
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΛΟΥΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΑΤΙΑΤΟΥ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ
H EΣΗΕΑ αποστέλει επιστολές σε όλους τους δημοσιογράφους μέλη της Ένωσης που εμφανίζονται για περισσότερα από 4 έτη άνεργοι και δεν έχουν καταβάλλει τις εισφορές τους. Στην επιστολή οι εν λόγω δημοσιογράφοι θα καλούνται πρώτον να αποδείξουν ότι δεν έχουν αλλάξει επάγγελμα ενώ όσοι συνεχίζουν να ασκούν το επάγγελμα του δημοσιογράφου θα κληθούν εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος να καταβάλλουν τις εισφορές που οφείλουν στο σωματείο. Επισημαίνεται ότι μεταξύ των λόγων διαγραφής κα της απώλειας της ιδιότητας του μέλους της ΕΣΗΕΑ περιλαμβάνεται η μη καταβολή καταβολή εισφορών αλλά και η αλλαγή επαγγέλματος.