ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

H δυναμική του διαδικτύου «απελευθερώνει» τις δημοσκοπήσεις

Ελεύθερα μέχρι και την Παρασκευή πριν τις εκλογές!

Την άρση της απαγόρευσης δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές, προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός έκανε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει τη νομοθετική ρύθμιση για την αλλαγή του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών και παράλληλα, θα φέρει ρύθμιση με την οποία θα άρει την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων που ίσχυε 15 ημέρες πριν από τις εκλογές.
«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στο δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το διαδίκτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει.. 
σήμερα. Ο καθένας, παραμονές των εκλογών, υποστήριζε ό,τι ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.
Επίσης ο Μιχελάκης τάχθηκε κατά της στήριξης της ΝΔ στον Γιάννη Σγουρό για την περιφέρεια Αττικής, χαρακτηρίζοντας ως «ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί μια τέτοια επιλογή» καθώς «δεν έχει πετύχει στο έργο του» και «είναι ένας κακός περιφερειάρχης».
Διευκρίνισε πάντως πως θα περιμένει «τι θα αποφασίσει το κόμμα».