ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Στη φυλακή ο Σπανός - Επίθεση οπαδών στους δημοσιογράφους

Προφυλακιστέος ο πρόεδρος του Ατρομήτου και άλλοι τρεις για το λαθρεμπόριο καυσίμων

Προφυλακιστέος κρίθηκε αργά το Σάββατο το βράδυ ο Γιώργος Σπανός της ΕΤΕΚΑ για την υπόθεση με το λαθρεμπόριο καυσίμων. Η απολογία του διήρκησε τρεις ώρες και κατά τη διάρκειά της απάντησε σε 50 ερωτήσεις, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες, ενώ, προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα που -σύμφωνα με τον συνήγορό του- κατέρριπταν όλες τις κατηγορίες εναντίον του. O εισαγγελέας έκρινε όμως ότι ο πρόεδρος του Ατρομήτου δεν ήταν αθώος, κάτι που προκάλεσε την οργή των οπαδών της ομάδας του Περιστερίου που περίμεναν την απόφαση έξω από την εισαγγελία Πειραιά. Υπήρξε ένταση, με τους οπαδούς να επιτίθενται στους δημοσιογράφους και να τα βάζουν με.. τα ΜΑΤ. Μέχρι αργά το βράδυ, οι δημοσιογράφοι παρέμεναν εγκλωβισμένοι μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο, μέχρι που κάποια στιγμή οι οπαδοί αποχώρησαν.
Εκτός από τον Γιώργο Σπανό προφυλακιστέοι κρίθηκαν και άλλοι τρεις από τους έξι συνολικά συλληφθέντες του κυκλώματος που απολογήθηκαν στον έβδομο ανακριτή Πειραιά.