ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Ζητούνται εκπρόσωποι...

Την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την εκλογή εκπροσώπου στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ανακοινώνει η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ (θυμιζουμε ότι ο πρωην εκπρόσωπος των συντακτών της Μίνωος, Ορέστης Σχινάς, παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα).
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), την Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014 από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ..
Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ έως και την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 στις 2 μ.μ. , ενώ τυχόν ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν έως την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 στις 2 μ.μ.
Για όσους επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα ότι δεν έχουν δικαίωμα εκλογής στο Μεικτό.. Συμβούλιο οι εκδότες, διευθυντές, διευθυντές σύνταξης και οι αρχισυντάκτες.
ας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν και άλλα ΜΜΕ χωρίς εργασιακό εκπρόσωπο στην ΕΣΗΕΑ. Επισημαίνεται ότι ο θεσμός αυτός είναι προς όφελος των εργαζομένων και μόνον. Η Εφορευτική καλέι τους εργαζόμενους αυτών των μέσων να φροντίσουν για την εκπροσώπησή τους.