ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τατσόπουλος: Εμένα δεν θα με πάρει το ποτάμι

«Kαλύτερη τύχη από τους 58 θα έχει, με επικοινωνιακούς όρους, η πολιτική κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη». Αυτό προέβλεψε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5.
Ο Τατσόπουλος αφού ευχηθηκε καλή τύχη διέψευσε ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Θεοδωράκη ("τραβάτε με κι ας κλαίω") λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν θέλω να πάω στο ψηφοδέλτιό του. Το έχω πει ότι δεν κατεβαίνω στις ευρωεκλογές, γιατί είμαι βουλευτής. Δεν μου αρέσει το στυλ να πηγαίνω κάπου και μετά να παραιτηθώ. Να το σκοπεύω να βγω ευρωβουλευτής, να το κάνω. Αλλά δεν σκοπεύω, οπότε γιατί να πάω;».
Ο Τατσόπουλος έσπευσε όμως να συγκρίνει τις δύο πρωτοβουλίες, τους «58» και «Το Ποτάμι».«Αν.. συγκρίνουμε τις δύο πρωτοβουλίες, από τη μία την Πρωτοβουλία των 58 για την Κεντροαριστερά και από την άλλη την πρωτοβουλία του Σταύρου, θα έλεγα ότι η πρώτη είχε κάποια στοιχεία μιζέριας από την αρχή» είπε χαρακτηριστικά