ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο εκδότης με το λαμπερό χαμόγελο δεν έχει εξοφλήσει ούτε τον διευθυντή του!

Σε σημαντικές καταγγελίες - αποκαλύψεις προβαίνει ο τέως διευθυντής της Ελευθεροτυπίας Βαγγέλης Παναγόπουλος με επιστολή του που διαβάστηκε στη γενική συνέλευση των εργαζομένων της Μίνωος. Ο Παναγόπουλος καταγγέλλει πως εξεδιώχθη χωρίς να πληρωθεί και αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Την ημέρα που αυτός ο κύριος με το λαμπερό χαμόγελο και τις πάλαι ποτέ ηχηρές διαβεβαιώσεις και διακηρύξεις, μου έπλεξε το εγκώμιο και μου ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας μας, με ένα μολύβι κι ένα χαρτί υπολόγισε τι μου οφείλει ως δεδουλευμένα και μόνο, λέγοντάς μου ότι «επειδή δεν έχω τώρα, σε 15 μέρες πιστεύω να σε έχω εξοφλήσει». Η ίδια διαδικασία επαναλήφθηκε τρείς μέρες αργότερα και με τον γνωστό και σε σας πλέον για την φερεγγυότητά του, κύριο Θεοδώρου. Οι 15 ημέρες έγιναν 60....
Βρίσκομαι λοιπόν στη δυσάρεστη θέση να σας κοινολογήσω ότι θα διεκδικήσω με κάθε τρόπο τα..

χρήματα που δούλεψα, υπό τις συνθήκες που όλοι ξέρετε. Έστω κι αν χρειαστεί να καταφύγω σε ακραίες αλλά νόμιμες λύσεις.»
Ο Παναγόπουλος αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για τις δραστηριότητες του Χάρη Οικονομόπουλου, αναφέρει στην επιστολή του:
«Η ενημέρωση για τον εργοδότη, τον τρόπο με τον οποίο συνεχίζει το θεάρεστο έργο του με τον μανδύα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, έχει ήδη αρχίσει. Θα επεκταθεί εκτός από τους πολιτικοδημοσιογραφικούς χώρους και στους τραπεζικούς, νομικούς και διπλωματικούς και θα δημοσιοποιηθεί. Μετά την αποχώρησή μου από την εφημερίδα, πληροφορήθηκα ότι η υπογραφή "Χάρης Οικονομόπουλος", στις δαπάνες της "Τρίτης Όψης", δεν ανήκει στον ίδιο τον εννέα μηνών εκδότη. Είναι μια μικρή πτυχή που πρέπει να ξέρετε, διότι καλύπτει νομικά ασυμβίβαστα.»