ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μπόνους και έξτρα αμοιβή υπόσχεται η Ελλη Στάη

Στα μέσα του Οκτωβρίου θα είναι έτοιμη η Ελλη Στάη να ανακοινώσει λεπτομέρειες για το ενημερωτικό site που ετοιμάζει. Προς το παρόν στήνονται τα γραφεία (κάπου στο Μαρούσι) που θα στεγάσουν το ιντερνετικό εγχείρημα της δημοσιογράφου και πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για ένα φιλόδοξο προτζεκτ που θα έχει πολλές εκπλήξεις.
Μέχρι στιγμής η όλη προσπάθεια βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού και της στελέχωσης του site το οποίο θα είναι επικεντρωμένο στο ρεπορτάζ και στη «σκληρή» ειδησεογραφία. Ακόμη αναζητείται το όνομά της ιστοσελίδας και η Ελλη Στάη τάζει εξτρα αμοιβή και μπόνους για αυτόν που θα το βρει. Οι προτάσεις είναι πολλές.. αλλά καμμία δεν ικανοποιεί την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που θέλει κάτι δυνατό και πρωτότυπο για το ξεκίνημά της στο διαδίκτυο.
Οσο για τους χρηματοδότες; Προς το παρόν είναι άγνωστοι αν και πολλοί λένε πως η Στάη μπορεί από μόνη της ή μαζί με κάποιους φίλους της να στηρίξει οικονομικά το νέο της εγχείρημα.