ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Καημένε ΕΔΟΕΑΠ...

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στον ΕΔΟΕΑΠ καθώς μια μέρα πριν την Γενική Συνέλευση των μελών του Οργανισμού, ο Σύλλογος γιατρών έστειλε ανακοίνωση  προς όλους τους ασφαλισμένους με την οποία δηλώνει πως «αμφισβητεί ευθέως τις ενέργειες της διοίκησης».
Η ανακοίνωση αυτή, όπως μοιράστηκε στον ΕΔΟΕΑΠ σήμερα την ώρα της συνεδρίασης του ΔΣ του Οργανισμού το οποίο με τη σειρά του απάντησε μέσω ανακοίνωσης. Θα πρέπει να σημειωθεί πως στον θυελλώδη διάλογο που άνοιξε για τις περικοπές (διάλογο στον οποίο αναφέρεται και η απαντητική ανακοίνωση του ΔΣ), τέθηκε από τους γιατρούς η αντιπρόταση να γίνει εθελούσια έξοδος τους με πλήρη αποζημίωση και συν 25% αυτής. (διαβάστε στο greektv τις ανακοινώσεις, των γιατρών του ΕΔΟΕΑΠ και της διοίκησης του Οργανισμού και βγάλτε τα συμπεράσματά σας).
Για αύριο ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ έχουν κηρύξει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ. για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται σε όλα..
ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχη τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων-μελών του ΕΔΟΕΑΠ που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) στις 12 το μεσημερι.
Για την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ χρειάζεται η παρουσία του 1/10 των μετόχων-μελών του Οργανισμού. Για το λόγο αυτό και επειδή τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα δέχονται πρωτοφανή επίθεση είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας στην αυριανή συνέλευση