ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Τα 45άρια του Τίγρη» και τι ενόχλησε περισσότερο τον Τέλλογλου

Εντονη ήταν η αντίδραση του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου για το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά υπό τον τίτλο «Τα δύο 45άρια του Μελισσανίδη» και για το οποίο έγραψαν σχετικά οι zoornalistas (εδώ). O Τ. Τέλλογλου εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένος με το δημοσιευμα που, όπως λέει, «φτάνει στο σημείο να αναφέρεται σε "φθηνό deal", με το οποίο ο Δ. Μελισσανίδης καταβάλλει 5.000 € μηνιαίως για το νέο του απόκτημα εννοώντας εμένα».
Ο δημοσιογράφος μέσω ανακοίνωσης κατηγορεί την εφημερίδα για συκοφαντικά «ρυπαρογραφήματα» που έχουν στόχο να πλήξουν την φήμη του ως δημοσιογράφου και προαναγγέλλει προσφυγή του στα δικαστήρια. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης Τέλλογλου: 
«Στις σελ. 20 και 21 του φύλλου 53 της 21/9/2013 του εντύπου «Παραπολιτικά» ιδιοκτησίας της «ΠΑΡΑΕΝΑ ΕΠΕ» δημοσιεύεται σήμερα κείμενο του κ. Παναγιώτη Τζένου με τίτλο «Τα δύο 45αρια του Τίγρη». Στο κείμενο αυτό, που διαφημίζεται στην πρώτη σελίδα του εντύπου, παρουσιάζομαι ως νέο «απόκτημα» του κ. Δημ. Μελισσανίδη. Στη σελίδα 21 και τονισμένο δημοσιεύεται κείμενο με τίτλο «Τέλλογλου των ειδικών αποστολών'», το οποίο μεταξύ των άλλων αστήρικτων αναληθειών και ηθελημένων ανακριβειών φθάνει στο σημείο να αναφέρεται σε «φθηνό deal», με το οποίο ο Δ. Μελισσανίδης καταβάλλει 5.000 € μηνιαίως για το νέο του απόκτημα, εννοώντας εμένα. Τα κείμενα συνοδεύονται από φωτογραφίες μου καθώς και άλλες «πληροφορίες» που παρατίθενται χωρίς καμία νοηματική συνέπεια, αλλά με πρόθεση να στηρίξουν τον ψευδή ισχυρισμό περί χρηματισμού κλπ.
Τόσο η προσβλητική αυτή αναφορά σε συναλλαγή δημοσιογράφου με επιχειρηματικά συμφέροντα για την έναντι ανταλλαγμάτων υποστήριξη θέσεων, όσο και όλα όσα παρατάσσονται στο κείμενο για να «αποδείξουν» δήθεν τα όσα μου αποδίδονται, είναι απολύτως αναληθή, δυσφημιστικά και συκοφαντικά για μένα. Τα ρυπαρογραφήματα αυτά, που έχουν συνταχθεί με πλήρη γνώση της αναλήθειας και με πρόθεση συκοφάντησής μου, βλάπτουν την φήμη μου ως δημοσιογράφου, αλλά και η προσωπικότητά μου.
Επειδή απουσιάζω, δεν είχα την «τύχη» να διαβάσω ολόκληρα τα κείμενα του εντύπου αυτού. Είναι βέβαιο ότι μετά την προσεκτική ανάγνωσή τους θα έχω την ευκαιρία να διαπιστώσω όλες τις διαστάσεις της κατασυκοφάντησής μου και να ασκήσω έγκληση και αγωγή ενώπιον του ελληνικών πολιτικών δικαστηρίων για την επιδίωξη των κάθε είδους απαιτήσεων μου (χρηματικής ικανοποίησης λόγω ηθικής βλάβης κλπ.).»