ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Τα μυστήρια της Κολοκοτρώνη και οι 46 εκλέκτορες που έγιναν 26

Ξανά εκλογές για εκπρόσωπο στην Εφημερίδα των Συντακτών - Ψηφίζουν και για την ΕΡΑ - Ποιος βγήκε στον Αlpha 9.89

Η Εφορευτική Επιτροπή ακυρώνει την πραγματοποιηθείσα εκλογική διαδικασία σχετικά με την εκλογή εκπροσώπου στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ της εφημ. «Η Εφημερίδα των Συντακτών».
Η ακύρωση της εκλογής προέκυψε καθώς ο εκλογικός κατάλογος, βάσει του οποίου διεξήχθη η εκλογική διαδικασία διαπιστώθηκε ότι ήταν λανθασμένος, δεδομένου ότι αντί των σαράντα έξι (46) εργαζομένων που περιελάμβανε, στην πραγματικότητα οι εργαζόμενοι που είχαν δικαίωμα να μετάσχουν στην ψηφοφορία ήταν είκοσι έξι (26), βάσει της κατάστασης του Λογιστηρίου της εφημερίδας.
Κατόπιν τούτου η Εφορευτική Επιτροπή προκηρύσσει εκ νέου εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη..
νέου εκπροσώπου στο Μεικτό Συμβούλιο στην εφημ. «Η Εφημερίδα των Συντακτών», βάσει του διορθωμένου εκλογικού καταλόγου, για την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 και ώρα 12.00-16.00 στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος).
Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ έως και την Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013, στη 1 μ.μ. ενώ τυχόν ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν έως και τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013, στη 1 μ.μ.

** Την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την εκλογή εκπροσώπου στο Μεικτό Συμβούλιο στην «ΕΡΑ» ανακοινωσε η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, στα γραφεία της Ενωσης (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ. Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ έως και την Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013, στη 1 μ.μ. ενώ τυχόν ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν έως τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013, στη 1 μ.μ.

** Υπενθυμίζεται σε όσους επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα ότι δεν έχουν δικαίωμα εκλογής στο Μεικτό Συμβούλιο οι εκδότες, διευθυντές, διευθυντές σύνταξης και οι αρχισυντάκτες.

** Η Γεωργία Ιωαννίδου είναι η νέα εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για τον Ρ/Σ « ALPHA 98.9».