ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Κατήχηση σε 6χρονα από τη Χρυσή Αυγή!

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για την εισβολή της Χρυσής Αυγής στα σχολεία και τη «δράση» των φασιστών εντός των σχολικών κοινοτήτων. Ακρως ανησυχητικό έως τρομακτικό είναι το γεγονός ότι πολλαπλασιάζονται οι μαθητές οπαδοί της φασιστικής οργάνωσης, με τους ειδικούς να χτυπάνε δυνατά το καμπανάκι... Αυτή τη φορά το  σοκ είναι ακόμη πιο μεγάλο καθώς οι φασίστες της Χρυσής Αυγής παραδίδουν τώρα μαθήματα… πατριωτισμού και «εθνικής αφύπνισης» ακόμη  και σε παιδιά ηλικίας 6 - 10 ετών!.. Μάλιστα είναι οι ίδιοι οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στην κατήχηση που «διαφημίζεται» στην ιστοσελίδα της οργάνωσης. Μια τέτοια σύναξη, που βαφτίστηκε «Διάπλαση..
των Παίδων» πραγματοποιήθηκε, όπως αναφέρουν Τα Νέα και η Ελευθεροτυπία, το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αρτέμιδα Αττικής
Το “παρών” έδωσαν περισσότερα από 20 παιδιά, με τους γονείς τους, στα οποία οι στρατολογημένες "παιδαγωγοί" του συνδέσμου “εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη”, κατά τη Χρυσή Αυγή “με προβολή παιδαγωγικού βίντεο”.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Χ.Α., η συγκεκριμένη δράση θα συνεχισθεί "καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται απο τις... «παιδαγωγούς» της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος".