ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αποθρασύνθηκαν οι τραμπούκοι του ποδοσφαίρου

Σοκ από την επίθεση κατά του Δημήτρη Τομαρά μέσα στο Καραϊσκάκη

Τραμπούκικη επίθεση δέχθηκε ο Δημήτρης Τομαράς, δημοσιογράφος της ιστοσελίδας gazzetta.gr, από άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εντός του γηπέδου Καραϊσκάκη την ώρα που κατευθυνόταν από τα δημοσιογραφικά θεωρεία στην αίθουσα Τύπου.
«Πρόκειται για μία ακόμη επίθεση που επιχειρεί να χειραγωγήσει τον Τύπο και η οποία παραπέμπει σε πρακτικές των τραμπούκων, οι οποίοι δυστυχώς έχουν παρεισφρήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου» καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και επισημαίνει: Τους ενημερώνουμε, τόσο αυτούς, όσο και όσους ενστερνίζονται αυτές τις μεθόδους, πως δεν θα καταφέρουν να φιμώσουν την ελευθεροτυπία, ούτε να τρομοκρατήσουν τους αθλητικούς συντάκτες.
Είναι, βεβαίως, προφανές ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα πρέπει να μένουν ατιμώρητες και για αυτό..
καλούμε τις αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές αρχές να πράξουν τα δέοντα. Καλούμε θεσμικά την ΕΠΟ όπως επίσης και τη διοργανώτρια αρχή Super League να εφαρμόσουν αυστηρά όλες τις σχετικές διατάξεις, ασφαλούς προσέλευσης, εργασίας και αποχώρησης των αθλητικών συντακτών από τα γήπεδα όλης της χώρας. Οι γηπεδούχες ΠΑΕ καλούνται επίσης να θωρακίσουν σε κάθε αγωνιστική τους χώρους υπηρεσιών τύπου ως έχουν υποχρέωση και ευθύνη.
Τέλος ο ΠΣΑΤ σημειώνει: «Οφείλουμε να σημειώσουμε την καταδίκη του γεγονότος από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως και να επισημάνουμε ότι κυρίως οι κατέχοντες θεσμικές θέσεις στις ΠΑΕ και γενικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου οφείλουν να συμβάλουν με τις δηλώσεις τους στην πρόοδό του και όχι να πυροδοτούν ανάλογες καταστάσεις.»