ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Παρεμβολές στο σήμα του ραδιοσταθμού ΝΙΤΡΟ

Η ΕΤΕΡ καταγγέλλει τους μηχανισμούς που βρίσκονται σε ευθεία εξυπηρέτηση εργοδοτικών συμφερόντων του ραδιοσταθμού
 
Οι τεχνικοί του ραδιοσταθμού ΝΙΤΡΟ βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις διεκδικώντας μεταξύ άλλων την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους. Έχουν εκδοθεί μάλιστα και δικαστικές αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων που επιβάλλουν αποπληρωμή των τεχνικών, τις οποίες η εργοδοσία του ΝΙΤΡΟ δεν σέβεται καθώς δεν τις εκτελεί.
Από τα ξημερώματα «άγνωστα» κέντρα δημιουργούν παρεμβολές στο σήμα του ΝΙΤΡΟ.
Έχοντας υπ' όψιν μας κάθε παράμετρο και κάθε εμπειρία από τις εργοδοτικές αυθαιρεσίες άλλων.. ιδιοκτητών ραδιοσταθμών σε ίδιες υποθέσεις απλήρωτων δεδουλευμένων πχ της ιδιοκτησίας του ραδιοσταθμού ORANGE, προειδοποιούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο μισθός και οι θέσεις εργασίας των μελών μας είναι ιερά και αδιαπραγμάτευτα και ως τέτοια θα τα υπερασπιστούμε.
Καλούμε την εργοδοσία του ΝΙΤΡΟ να σεβαστεί επιτέλους τις δικαστικές αποφάσεις των ασφαλιστικών μέτρων και να αποπληρώσει τους εργαζόμενους. Να σταματήσει κάθε προσπάθεια εξαναγκασμού τους σε υπογραφή ατομικών συμβάσεων.
Καλούμε επιτέλους το Σώμα Ειδικών Επιθεωρητών του ΣΕΠΕ και το ΕΣΡ και το ΙΚΑ να παρέμβουν ώστε να μπει ένα τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των εργαζομένων στον ραδιοσταθμό ΝΙΤΡΟ.