ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ο Αρης Χατζηστεφάνου με το Infowar στην Εφημερίδα των Συντακτών

** Στην Εφημερίδα των Συντακτών θα φιλοξενείται κάθε Σάββατο η… ραδιοφωνική εκπομπή INFOWAR, του Άρη Χατζηστεφάνου. Με αποστολές στο εξωτερικό, έρευνες και συνεντεύξεις με τους μεγαλύτερους αναλυτές και στοχαστές του πλανήτη ο Χατζηστεφάνου θα απο-τυπώνει ένα ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ στις σελίδες της Εφημερίδας των Συντακτών.

** Τέλος στο θρίλερ με την παραμονή ή όχι της Ελλης Στάη στην ΕΡΤ. Όπως μας πληροφορεί σχετικό δελτίο τύπου η δημοσιογράφος θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00, από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, και το 2013. Παράλληλα, η Στάη θα συνεχίσει με.. την εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή «NETWEEK».

** Ένα νέο σάιτ ξεκίνησε το ταξίδι του στο χώρο του διαδικτύου. Με το «σημαδιακό» όνομα newmoney η νέα ιστοσελίδα οικονομικού περιεχομένου, στήθηκε από ανθρώπους που φαίνεται πως γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Επικεφαλής του νέου διαδικτυακού εγχειρήματος εμφανίζονται οι Γιώργος Χ. Παπαγεωργίου και Πάνος Μπουσμπουρέλης, από τους πλέον έμπειρους οικονομικούς συντάκτες. Ο μεν πρώτος είχε «στήσει» και «έτρεχε» το σάιτ της Ελευθεροτυπίας (προ Μάνιας) ενώ ο δεύτερος ήταν στην εκδοτική ομάδα της Ισοτιμίας τις καλές εποχές της εφημερίδας (προ του 2000).

** Αποσύρθηκε η τροπολογία, με την οποία παρατεινόταν από τη λήξη της μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013 -για ένα έτος δηλαδή- η προβλεπόμενη προθεσμία για την έκδοση προκήρυξης με αντικείμενο την χορήγηση αδειών ραδιοφωνικών σταθμών. Την τροπολογία απέσυρε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος από το νομοσχέδιο που αφορά στις ρυθμίσεις αναγκών του «Ερρίκος Ντυνάν».