ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Θύελλα στο Φάληρο για τις νέες μεθοδεύσεις Αλαφούζου

Και μειώσεις μισθών και απολύσεις - 24ωρη απεργία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και στο skai.gr

Με «κονσέρβα» πρόγραμμα και πάλι ο ΣΚΑΪ μετά την κήρυξη 24ωρης απεργίας από την ΕΣΗΕΑ. Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε απεργία διαμαρτυρόμενοι για τις νέες επιχειρούμενες μειώσεις μισθών και τις απολύσεις Η 24ωρη απεργία ισχύει από τις 16.00 της Πέμπτης, 24 Ιανουαρίου έως τις 16.00 της Παρασκευής, 25 Ιανουαρίου 2012 και αφορά όλους τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ TV» καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα «skai.gr».
Η εργοδοσία με το δόλωμα της καταβολής ενός επιπλέον ποσού στην αποζημίωση και..
εκμεταλλευόμενη, την αγωνία των εργαζόμενων για τη διατήρηση της δουλειάς τους επιχειρεί στην πραγματικότητα, εκτός από τη νέα μείωση των αποδοχών τους, να αποσπάσει τη «συναίνεση» των εργαζομένων για τις απολύσεις, τις οποίες προτίθεται να πραγματοποιήσει.
Η νέα ατομική σύμβαση μόνο τα συμφέροντα της εργοδοσίας εξυπηρετεί, που με τον τρόπο αυτόν προσπαθεί να αποκλείσει κάθε προσφυγή στο ΣΕΠΕ ή στα Δικαστήρια των απολύσεων, που θα κάνει.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει το νέα εφεύρημα του Αλαφούζου και καλεί τους εργαζόμενους να μη δεχτούν να βάλουν με τα χέρια τους το σκοινί στο λαιμό τους.