ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Εκβιαστικά ο Αλαφούζος προχωρά σε νέες περικοπές μισθών στον ΣΚΑΪ

Στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι

Νέο σχέδιο περικοπών επιχειρεί να εφαρμόσει το συγκρότημα του Γιάννη Αλαφούζου που πριν από 3 χρόνια ήταν το πρώτο που ξεκίνησε τον πρωτοφανή εκβιασμό με τις ατομικές συμβάσεις.
Σύμφωνα με το σχέδιο περικοπών στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» έχει κατατεθεί προτάσεις για μείωση των μισθών ενώ στο ραδιόφωνο ακολουθείται η γνωστή τακτική να καλούνται κάποιοι από τους εργαζόμενους και να τους προτείνεται μείωση του μισθού τους. Είναι η τακτική, που δημιουργεί δύο κατηγορίες εργαζομένων. Από τη μια αυτός που καλείται να υπογράψει μείωση του μισθού του και από την άλλη εκείνος, ο οποίος είναι υπό απόλυση. Αν δεν υπογράψει ο πρώτος τη θέση του καταλαμβάνει ο υπό απόλυση!
Το συγκρότημα Αλαφούζου έχει επιλέξει τη στρατηγική της έντασης και των εκβιασμών, με τους..
εργαζόμενους να μην γνωρίζουν τι τους ξημερώνει...
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κηρύσσει την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013, στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στον Τ/Σ «ΣΚΑΪ», στον Ρ/Σ «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ηλεκτρονική σελίδα « skai.gr».
Την ίδια ώρα και αφού ο Γιάννης Αλαφούζος και οι επιτελείςτ ου, απαγορεύουν στη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ να συναντηθεί με τους δημοσιογράφους στα γραφεία στο Ν. Φάληρο, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συνέλευση έξω από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος (Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2).