ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ist es wahr, Herr Direktor?

Αληθεύει ότι ο Σταύρος Ψυχάρης υποχρεώνει τους διευθυντές των εφημερίδων του να επισκέπτονται τρεις φορές την εβδομάδα το νούμερο 14-16 της οδού Ομήρου;
Ist es wahr, sehr geehrter Herr Direktor ?

** Συνεχής η αναβάθμιση της ενημέρωσης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μετά τους Πορτοσάλτε, Παπαδημητρίου και τους λοιπούς που υπήρχαν στο Φάληρο τώρα ενέσκηψε και ο Νίκος Ευάγγελάτος που είχε εξαφανιστεί από το γυαλί περισσότερο από τρία χρόνια. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε και τον Γιώργο Αυτιά του Σαββατοκύριακου.

**Διέκοψε τη συνεργασία της με τον Αντώνη Καρπέτοπουλο και με άλλους αθλητικούς συντάκτες, η «Καθημερινή». Οι αθλητικογράφοι, όπως γράφουν οι typologies, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών. Η εφημερίδα ανέστειλε επίσης την έκδοση του ανδρικού περιοδικού GK».

** Νέες ισχυρές πιέσεις λέγεται ότι δέχεται ο Ηλίας Τσίγκας του Mega από..
συγκεκριμένο εκδότη να προχωρήσει σε ανακοινώσεις οι οποίες προβλέπουν αλλαγή στις εργασιακές συνθήκες και απολύσεις. Το κλίμα, όπως γράφει το enimerosi24, στο μεγάλο κανάλι είναι πολύ βαρύ μεταξύ των εργαζομένων που βιώνουν μια άνευ προηγουμένου πίεση για τα όσα φημολογούνται ότι έρχονται.

**Εν όψει εκλογών ο αναπληρωτής τομεάρχης οικονομίας της ΝΔ, Νότης Μηταράκης ενισχύει το πολιτικό του γραφείο. Μαθαίνουμε ότι επικεφαλής του γραφείου Τύπου και της επικοινωνίας του, ανέλαβε ο δημοσιογράφος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, πρώην διευθυντής του Flash 96.

**Η εταιρεία «ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ» ανακοίνωσε ότι την 27.01.2012 κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία εξυγίανσης ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99. Η εταιρεία υποχρεώθηκε στην υποβολή υπαγωγής στο άρθρο 99, λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει, εξαιτίας των σημαντικών ζημιών που έχει υποστεί από μεγάλα επισφαλή χρέη πελατών της.