ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Οι 12 υποψήφιοι για την επιτροπή που θα διευθύνει το απεργιακό φύλλο της Ελευθεροτυπίας

ΚΑΛΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δώδεκα συντάκτες κατέθεσαν υποψηφιότητα στη Μίνωος για την πενταμελή συντακτική επιτροπή που θα συντονίσει την έκδοση του απεργιακού φύλλου της εφημερίδας Ελευθεροτυπία. Η επιτροπή θα εκλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας που θα γίνει με κάλπη, σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στην αίθουσα του έκτου ορόφου.
Οι δημοσιογράφοι που κατέθεσαν υποψηφιότητα μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας που έληξε η προθεσμία είναι κατά αλφαβητική σειρά οι εξής:
Ζέρβας Χρήστος, Κωσταρέλλου Ελένη, Λίτσης Μωυσής, Μανιάτης Σωτήρης, Μέγας Χρήστος, Μπογιόπουλος Ιωάννης, Παναγόπουλος Ανδρέας, Παπάς Τάσος, Ρούσης Νίκος, Σχοινάς Ορέστης, Τζεδάκις Γιώργος, Ψαράς Δημήτρης
Καθήκοντα εφορευτικής επιτροπής, σύμφωνα με την απόφαση της συνέλευσης των συντακτών, θα αναλάβουν τα..
μέλη της εργασιακής επιτροπής (Πάνος Σώκος, Τάσος Μαμουνάς, Φώτης Παναγόπουλος, Κώστας Περδικέας, Αθανασία Κιούση, Σπύρος Κατσανος, Σταμάτης Νικολόπουλος, Γιώργος Σγούρος, Ντίνα Δασκαλοπούλου, Νίκος Αλέπης, Δημοσθένης Γκαβέας, Γιάννης Φοβάκης).
Χθες η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε ότι:
- Μπορούν να μπούν μέχρι πέντε σταυροί προτίμησης.
- Δικαίωμα ψήφου έχουν: Πρώτον όλοι οι συντάκτες της "Ε" της "Κ.Ε" και του enet.gr που είναι μέχρι σήμερα στο μισθολόγιο. Δεύτερον οι συντάκτες που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες αλλά αμείβονται με ΔΠΥ και σταθερό ποσό μηνιαίως.
- Εκλέγονται οι πέντε κατά σειρά σε σταυρούς προτίμησης.