ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Πενταμελής συντακτική επιτροπή θα διευθύνει το απεργιακό φύλλο της Ελευθεροτυπίας

«Να κρατήσουμε ζωντανή την εφημερίδα για όσο διάστημα διαρκεί η απεργία»

Με ψηφοφορία θα εκλεγεί η πενταμελής συντακτική επιτροπή που θα συντονίσει την έκδοση του απεργιακού φύλλου της εφημερίδας Ελευθεροτυπία. Η απεργιακή έκδοση θα περιλαμβάνει ύλη από το σύνολο της ειδησεογραφίας και θα είναι μια κανονική εφημερίδα.
Η επιτροπή θα εκλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας που θα γίνει με κάλπη, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στην αίθουσα του έκτου ορόφου και σύμφωνα με την απόφαση της συνέλευσης των συντακτών που έγινε την περασμένη Παρασκευή.
Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν μέχρι την Δευτέρα το βράδυ στον εκπρόσωπο των συντακτών Π. Σώκο και καλούνται να ψηφίσουν όλοι οι συντάκτες της Ελευθεροτυπίας, της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και του enet.gr. Η επιτροπή θα εκλεγεί μόνο για το απεργιακό φύλλο και για όσες φορές αυτό εκδοθεί.
Οπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, μέσω του εκπροσώπου τους, «το εγχείρημα είναι ενωτικό και στόχος δεν είναι να υποκατασταθεί..
η "Ελευθεροτυπία" που είναι η εφημερίδα μας, αλλά να την κρατήσουμε ζωντανή για όσο διάστημα διαρκεί η απεργία μας, να επανασυνδεθούμε με τους αναγνώστες, να δηλώσουμε παρόντες ως εργαζόμενοι και ως απεργοί και να εντείνουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας
, όπως αυτά αναφέρονται στα ψηφίσματα των συνελεύσεων».
Η συνέλευση της Παρασκευής αποφάσισε -παράλληλα με το απεργιακό φύλλο- να οργανωθούν και να λειτουργήσουν με ευθύνη των απεργών: web radio και ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.