ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Απεργούν οι τεχνικοί της τηλεόρασης

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν σήμερα (Δευτέρα) οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας. Η ΕΤΙΤΑ απεργεί απαιτώντας:
· Την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά των εργαζομένων και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
· Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.
Η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ αναφέρει:
«Η εργοδοσία θέλει να ξεμπερδεύει με εργαζόμενους που αμείβονται με την Σ.Σ.Ε., που έχουν δικαιώματα, θέλει να τους αντικαταστήσει με φτηνούς εργαζόμενους.
Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν αγωνιστική απάντηση στις επιδιώξεις της εργοδοσίας. Καλεί όλα τα σωματεία στα Μ.Μ.Ε. να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με όλους τους τρόπους και τις μορφές.
Δεν τρομοκρατούμαστε, η αλληλεγγύη των τεχνικών έχει δυναμώσει.
Αγωνιζόμαστε για να σώσουμε τις θέσεις εργασίας μας, την Σ.Σ.Ε. μας, τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα και το μέλλον των παιδιών μας.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ
ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/6, ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ
Κύριοι της εργοδοσίας,..
πίσω από τους αριθμούς σας βρίσκονται άνθρωποι.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΑΣ

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΕΑΣ»