ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αλλο social media κι άλλο επαγγελματίες δημοσιογράφοι


ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ



Αλλη μία γενική απεργία των εργαζόμενων, άλλη μια γενική απουσία των δημοσιογράφων. Ενώ στην πορεία άνοιγαν κεφάλια, ενώ έπεφταν βροχή τα δακρυγόνα, ενώ η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, η ενημέρωση ήταν απούσα. Οφείλω να ομολογήσω ότι τα social media, το twitter και το Facebook βοήθησαν να καταλάβει ο κόσμος τι πραγματικά συνέβη στο κέντρο της Αθήνας. Πολύ καλύτερα θα ήταν ωστόσο αν είχαν ξαμοληθεί εκατοντάδες επαγγελματίες δημοσιογράφοι στη διαδήλωση για να δίνουν ανταποκρίσεις. Και θα καταλαβαίναμε επίσης ποιος είναι της δουλειάς και ποιος της εξυπηρέτησης.

Αφού μιλάω για τα του οίκου μας, να καταγράψω τη συγκρότηση μιας νέας παράταξης ενόψει των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ. Το όνομα αυτής Δημοκρατική Μεταρρύθμιση και αν πάει ο νους στη Δημοκρατική Αριστερά, δεν θα απέχετε πάρα πολύ απ' την αλήθεια. Οι άνθρωποι πάντως του συνδυασμού επιμένουν ότι θα εμπλουτισθεί με κόσμο εν γένει δημοκρατικών και φιλελεύθερων (όχι νεοφιλελεύθερων, προς Θεού...) αντιλήψεων, καλύπτοντας ένα μεγάλο χώρο. Θέλετε και ονόματα; Υπολογίστε τους.. Β. Λυριτζή, Πόπη Διαμαντάκου, Μ. Διόγο, Γ. Μπράμο, Δ. Παπανικολάου, Ευγενία Χριστιανούδη, Λώρη Κέζα, Ολγα Σελλά και κάποιους άλλους συν κάποιες άλλες (όχι τους συνήθεις υπόπτους πάντως) που θα ανακοινωθούν συντόμως.

-Μέσα & media / Χρ. Ξανθάκης / Κ. Ε.