ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

H καμαριέρα της πρώτης σελίδας












-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η καμαριέρα μπλοκάρει την Ελλάδα
«Δυσμενή εξέλιξη» για την Ελλάδα χαρακτηρίζουν πηγές του ΔΝΤ την απουσία του Ντομινίκ Στρος-Καν από τη διεύθυνση του διεθνούς οργανισμού. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι όποιος κι αν πάρει τη θέση του θα κρατήσει σκληρότερη γραμμή απέναντι στις υπερχρεωμένες χώρες της Ευρώπης.

-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η καμαριέρα αντιστάθηκε στο... βιαστή του ΔΝΤ!
Όλο το ροζ παρασκήνιο από τη σουίτα των 3.000 δολαρίων στη Νέα Υόρκη, που οδήγησε στη σύλληψή του. Αντιμέτωπος με φυλάκιση 20 ετών για απόπειρα βιασμού 32χρονης υπαλλήλου του ξενοδοχείου. Τον "ξηλώνουν"¨απο το ΔΝΤ, υποψήφιοι αντικαταστάτες από Τουρκία, Κίνα ή Βραζιλία.

-ΤΑ ΝΕΑ: Sex, δάνεια και υποθήκες
Τη σοβαρότατη κατηγορία της απόπειρας βιασμού αντιμετωπίζει ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος δεν θα δώσει το «παρών» στην αποψινή συνεδρίαση του Εurogroup. Το «ΔΝΤγκεϊτ» κάνει ακόμη πιο δύσκολη την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του ελληνικού δανείου, για την οποία η τρόικα απαιτεί πολύ σκληρά μέτρα και μαζικές αποκρατικοποιήσεις.

-ΕΘΝΟΣ: Εκ-βιασμός από τρόικα για νέο δανεισμό
Ασφυκτικές πιέσεις δέχεται η κυβέρνηση για τον νέο δανεισμό. Οι εκπρόσωποι της τρόικας ζητούν «εδώ και τώρα» εγγύηση δημόσιας περιουσίας, συμφωνία για συναίνεση και απολύσεις. Φορτισμένο ήταν το κλίμα στις τριήμερες διαπραγματεύσεις με τον Γ. Παπακωνσταντίνου.