ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δύσκολοι καιροί για «εργατοπατέρες»

Σφαγή στον συνδυασμό «Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία» της ΕΣΗΕΑ όπου επικεφαλής είναι ο πρόεδρος της Ενώσης Πάνος Σόμπολος.
Στον συνδυασμό αναζητούν εναγωνίως το διάδοχό του σε μια περίοδο που ο κλάδος δοκιμάζεται σκληρά και η αξιοπιστία των προσώπων και των συνδικαλιστών ακόμα περισσότερο.
Το θέμα είναι ότι καλώς ή κακώς ο Σόμπολος λειτουργούσε ενωτικά για τον συγκεκριμένο συνδυασμό. Όμως μετά τη δημόσια ανακοίνωσή του ότι δεν θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές της ΕΣΗΕΑ (25 και 26 Μαΐου), άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και τους πήρε όλους και τους σήκωσε.
Η πρόταση για να κατέβει ως πρόεδρος η Σοφία Βούλτεψη προκάλεσε έκρηξη και τις αντιδράσεις των περισσοτέρων στην παράταξη ενώ μόλις ακούστηκε το όνομα της Μαγιάση η μάζωξη διαλύθηκε. Τα τελευταία 24ωρα παίζει έντονα και το όνομα του Γιώργου Βλαβιανού χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες.
Πολλοί είναι αυτοί που ζητάνε από τον Σόμπολο να ξανασκεφτεί τα περί αποχώρησης και να είναι ξανά υποψήφιος καθώς θεωρούν ότι τα κατάφερε πολύ... καλά τα τελευταία δύο χρόνια! Λέτε να είναι κανένα κόλπο του κυρ Πάνου τα περί αποχώρησης και να τον δούνε πάλι οι δημοσιογράφοι στο τιμόνι της ΕΣΗΕΑ να υπογράφει οικειοθελώς μειώσεις στους μισθούς τους;
Σε αυτό το σινάφι τίποτε δεν αποκλείεται...