ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο Λαυρεντιάδης είναι εδώ!




Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι εδώ! Όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα Espresso o επιχειρηματίας βραβεύτηκε - ως μέγας χορηγός - από την χορωδία της Νίκαιας «Τροβαδούροι». Η εφημερίδα αφιερώνει μία ολόκληρη σελίδα (χορηγός γαρ και της Espresso ο Λαυρεντιάδης) με φωτορεπορτάζ από τη βράβευση του επιχειρηματία στη Νίκαια.
Επίσης ο Λαυρεντιάδης (όπως και ο Πέτρος Κυριακίδης) τιμήθηκε από την Αρχιεπισκοπή με το μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου για τις δωρεές προς την ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αποστολή» της οποίας γενικός διευθυντής είναι ο δημοσιογράφος Κωστής Δήμτσας.
Πληροφορίες, οι οποίες ελέγχονται, αναφέρουν ότι ο Λαυρεντιάδης θα βραβευτεί και από τις διοικήσεις συγκροτημάτων Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για τις κατά καιρούς «γενναίες» χορηγίες του.
Η βράβευση Λαυρεντιάδη σύμφωνα με πληροφορίες, που και πάλι ελέγχονται, θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτή εκδήλωση στο...Μέγαρο Μουσικής.
Στη φωτογραφία (από την Espresso) ο Λαυρεντιάδης με το βραβείο του και τον μαέστρο των «Τροβαδούρων» Γεράσιμο Κασφίκη.