ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Διαψεύδει και για τον Αθήνα 9,84 ο Β. Θωμόπουλος


Σε δεύτερη διάψευση προβαίνει μέσα σε λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος Βασίλης Θωμόπουλος στα περί μεταγραφής του και συζητήσεων για ανάληψη διευθυντικών θέσεων σε κρατικά, δημόσια ή δημοτικά μέσα ενημέρωσης.
Την πρώτη φορά είχε διαψεύσει πληροφορίες των zoornalistas σχετικά με προτάσεις που του έγιναν από την ΕΡΤ για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων καθώς και τα περί διαφωνιών του με τη διοίκηση της Real News.
Tώρα ο διευθυντής σύνταξης της Real News διαψεύδει τις πληροφορίες του newpost.gr που τον ήθελαν να χτυπάει την πόρτα του Αθήνα 9,84 επιδιώκοντας να καταλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή.
Πολλοί αναρωτιούνται σε τι οφείλονται όλος αυτός ο θόρυβος και οι διαρροές περί.... μεταγραφών του Θωμόπουλου σε ΕΡΤ, 9.84 κλπ.
Θυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος έχει ξεκινήσει την σταδιοδρομία δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου από την εποχή των εκπομπών του στο Mega. Κατόπιν «αυτονομήθηκε» και επι των ημερών του Χρήστου Πρωτόπαπα στο υπουργείο Τύπου, τοποθετήθηκε στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ για να αποχωρήσει επί ΝΔ. Όταν ο Χατζηνικολάου άνοιξε τη Real News πρότεινε στο Θωμόπουλο τη θέση του διευθυντή σύνταξης στην εφημερίδα.