ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Το λουκέτο στο Βήμα και η πρόκληση


Aλλοθι στις χαμηλές κυλοφορίες του ημερήσιου Βήματος βρίσκουν οι διοικούντες του ΔΟΛ για το λουκέτο που έβαλαν στην εφημερίδα.
Επικαλούνται - εντελώς υποκριτικά - τα αιτήματα των καιρών και το ότι όλο και περισσότεροι πολίτες εγκαταλείπουν τις καθημερινές εφημερίδες και ενημερώνονται από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης μέσω του Ιnternet.
Όπως γράφουν στο σημείωμα για την αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου «χθες Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 διάβασαν Το Βήμα περίπου 90.000 αναγνώστες. Εξ αυτών μόνον 8.000 διάβασαν την έντυπη έκδοση της εφημερίδας. Οι συντριπτικώς περισσότεροι, πλέον των 82.000, αναγνώστες προτίμησαν την ηλεκτρονική έκδοση. Το Βήμα αποδέχεται την απόφαση των αναγνωστών του οι οποίοι προτιμούν την ηλεκτρονική ενημέρωση».
Δεν ξεκαθαρίζουν όμως πόσοι θα προσέτρεχαν για την ενημέρωσή τους στην ηλεκτρονική έκδοση ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ…
Κι όπως είπε κάποιος από τους γνωρίζοντες, ας δοκιμάσουν να βάλουν αντίτιμο στην ενημέρωση μέσω του Ιντερνετ και τότε θα δούμε αν θα προτιμήσουν να ενημερωθούν από την ηλεκτρονική έκδοση 82.000 αναγνώστες…
Κι ενώ αποθεώνουν την ηλεκτρονική εφημερίδα, από την.... άλλη πλευρά διατηρούν Το Βήμα της Κυριακής που όπως λένε «βεβαίως και θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή της έντυπης ενημέρωσης»
Οπου μας συμφέρει ηλεκτρονικά κι όπου όχι, έντυπα...

Υ.Γ. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι οτι χωρίς ικανό έμψυχο δυναμικό δεν μπορείς να πας πουθενά...