ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Συνέλευση στο ΕΘΝΟΣ για απολύσεις - περικοπές



Την ενεργοποίηση της ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις, τις συγχωνεύσεις και τις περικοπές στο συγκρότημα του Πήγασου ζητάει η εκπρόσωπος των συντακτών του ΕΘΝΟΥΣ και ΕΘΝΟΥΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Η Ιωάννα Ηλιάδη, που καταγγέλλει νέες απολύσεις στο Εθνος, καλεί σε συνέλευση όλους τους δημοσιογράφους την προσεχή Πέμπτη 25/11 στις 16:00 στον πρώτο όροφο της εφημερίδας. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Παρά τις υποσχέσεις της διεύθυνσης ότι δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας δημοσιογράφων, ήδη μετράμε απώλειες θέσεων εργασίας μας στην επιχείρηση. Η διόρθωση σαρώνεται από κύμα απολύσεων ενώ χάθηκε και μια θέση εργασίας φωτογράφου. Παράλληλα συνενώθηκαν τα αθλητικά τμήματα της επιχείρησης, γεγονός που θεωρείται βέβαιο ότι θα δημιουργήσει νέους "υπεράριθμους" που θα βρεθούν πιο κοντά στην έξοδο.
Η εργοδοσία λέει ανοιχτά ότι.... οι απολύσεις στον Πήγασο θα συνεχιστούν, επικαλούμενη την οικονομική κρίση.
Οι εργαζόμενοι δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές σε όλα αυτά που απειλούν την εργασία μας.
Λέμε όχι στην μείωση των θέσεων εργασίας.
Ζητάμε την ενεργοποίηση της ΕΣΗΕΑ, καλούμε το ΔΣ να ξυπνήσει από το λήθαργο και να κινηθεί έμπρακτα για να σταματήσουν να χάνονται οι θέσεις εργασίας μας.
Προσκαλώ όλους τους συναδέλφους του ΕΘΝΟΥΣ σε συνέλευση την προσεχή Πέμπτη 25/11/2010 στις 16:00 στον πρώτο όροφο, προκειμένου να συζητήσουμε τα θέματα και να αποφασίσουμε τις κινήσεις μας».