ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Νέο Μνημόνιο περικοπών από την Χ.Κ. Τεγόπουλος...

ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ(;)ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΒΗΜΑ
Σίγουρα είναι κουραστικό και ψυχοφθόρο να γράφεις και να διαβάζεις συνεχώς για λουκέτα, απολύσεις και περιστολή των δικαιωμάτων των εργαζομένων αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τα αγνοείς.
Μετά τη διαρροή της είδησης οτι το ημερήσιο Βήμα αναστέλει την έκδοσή του και οτι θα κυκλοφορήσει το τελευταίο του φύλλο το Σάββατο, τα άσχημα νέα έρχονται από το μέτωπο της Ελευθεροτυπίας. Σήμερα το απόγευμα η διευθύντρια της εφημερίδας Κύρα Αδάμ καλεί τους εργαζομένους στην επιχείρηση για να τους ανακοινώσει νέα μέτρα περικοπών. Όπως σημειώνει και.... η Συσπείρωση Δημοσιογράφων είναι η τρίτη φορά που εκδηλώνεται ανάλογη πρωτοβουλία στη Μίνωος - πέρα από τις κατά καιρούς καρατομήσεις εργαζομένων, στελεχών κλπ. Η πρώτη ήταν με τις περικοπές των συνταξιούχων - που δεν υλοποιήθηκε - και τις «απομακρύνσεις» πολλών συνεργατών (έτσι τους λένε) που εργάζονταν με Δελτία Παροχής Υπηρεσιών (μπλοκάκια), η δεύτερη ήταν με τα δύο κύματα ομαδικών απολύσεων (περίπου 50 εργαζόμενοι τεχνικοί και διοικητικοί που ήδη αποχώρησαν) ενώ τώρα αναμένεται…ο τρίτος γύρος.