ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Οι συνήθεις (ακριβοπληρωμένοι) «σχολιαστές»


ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ τα ηλεκτρονικά Μέσα, μετέδωσαν δεκάδες πληροφορίες που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα με μοναδική πηγή τις αστυνομικές αρχές και όχι όλα όσα βίωσαν δεκάδες διαδηλωτές. Επίσης οι συνήθεις «σχολιαστές» επιχείρησαν να χρεώσουν - όπως έγινε και στη Βουλή, από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ- τις απώλειες των ανθρώπων στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν αρθρογράφοι που απροκάλυπτα υποστηρίζουν ακροδεξιές θέσεις, πολώνοντας το κλίμα , οραματιζόμενοι μια κάποια τελική αναμέτρηση.

** ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΕΝΕΣ όλο αυτό το διάστημα εκφράζουν ένα πρωτοφανές μίσος για τις κοινωνικές κατακτήσεις και το επίπεδο ζωής των ελλήνων περιφέροντας κάποια από τα... συνήθη παραδείγματα από το δημόσιο τομέα την ίδια ώρα που ορισμένοι εξ αυτών αμείβονται από τα χρήματα που πληρώνουν, υπό τη μορφή τέλους, οι πολίτες.

** ΌΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ , ίσως και σε πείσμα των διαφόρων μετρήσεων, πως αυτό το μοντέλο των δελτίων ειδήσεων με τους σχολιαστές είναι στην αρχή του τέλους τους, καθώς , η κοινωνία πληροφορείται με μεγαλύτερη ευκολία τα γεγονότα(συχνά και λανθασμένα) από το Internet, ενώ είναι ιδιαίτερα καχύποπτη στη γνώμη που κατασκευάζουν 30 πολύ καλά αμειβόμενοι δημοσιογράφοι.



από media industry