ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

«Δώστε εξηγήσεις για την πρόκληση με τους υπαλλήλους της Βουλής»

ΕΞΩΔΙΚΟ
Να δοθούν στη δημοσιότητα
οι λόγοι πρόσληψής τους,
όλα τα ονόματα
και τι ακριβώς κάνει ο καθένας
!..


Χαρακτηριστικό της ψυχολογίας στην οποία βρίσκονται οι έλληνες πολίτες είναι το επεισόδιο σε βάρος του Απόστολου Κακλαμάνη την Πρωτομαγιά κατά την διάρκεια της διαδήλωσης. Κάποιοι προπηλάκισαν τον πρώην προέδρο της Βουλής που σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ψυχραιμότερων.Το συγκεκριμένο περιστατικό δείχνει ότι ο κόσμος πλέον βάζει όλους τους πολιτικούς στο ίδιο τσουβάλι και δυστυχώς παρόμοιες εικόνες θα δούμε πολλές στο εγγύς μέλλον.
Οι πρώην και νυν πρόεδροι του.... Κοινοβουλίου καλούνται:

- Να δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο πως και γιατί την ώρα που όλα περικόπτονται, οι βουλευτές παίρνουν 5.000 ευρώ για εκσυγχρονισμό του γραφείου τους και των άλλων «παιχνιδιών» τους χωρίς να υπολογίζουν οτι για κάποιον συνταξιούχο 5.000 ευρώ είναι η σχεδόν η σύνταξή του για όλο το χρόνο….

-Να δώσουν εξηγήσεις πως και γιατί οι υπάλληλοι (συγγενείς και ρουσφέτια πολιτικών) της Βουλής παίρνουν επί χρόνια 16 μισθούς...

-Να δώσουν εξηγήσεις πως και γιατί ο αριθμός των υπάλληλων της Βουλής μέσα σε λίγα χρόνια ανέβηκε στους 2.500 από 700…

Για το τελευταίο εστάλη στη Βουλή εξώδικη διαμαρτυρία της Γεωργίας Γρηγοροπούλου-Μουγιάκου πρώην Νομικού συμβούλου του Δήμου Βούλας σχετικά με την πρόσληψη, λίαν προσφάτως, 232 υπεράριθμων υπαλλήλων.
Με το εξώδικο ζητείται να δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα των υπαλλήλων της Βουλής καθώς και το να γνωστοποιηθεί ακριβώς τι είδους έργον επιτελούν και ποιά ανάγκη επέβαλε την πρόσληψη νέων, με την διαδικασία του κατεπείγοντος, σε περίοδο λιτότητος, για τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.