ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Και εδώ Ψυχάρης...

Ξεκίνησαν
οι συγχωνεύσεις
στο ΔΟΛ


Τη θέση του αποθανόντος προέδρου Χρήστου Λαμπράκη στη Μέλλον Group, την κοινή εταιρεία ΔΟΛ - Πήγασου, κατέλαβε ο Σταύρος Ψυχάρης. Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Φώτης Μπόμπολας και μέλη οι Γιώργος Μπόμπολας, Παναγιώτης Ψυχάρης, Νίκος Γιαννακόπουλος και Στέργιoς Νέζης.

Στο μεταξύ άρχισαν οι συγχωνεύσεις.... εταιρειών του ΔΟΛ. Συγκεκριμένα:
Η ΔΟΛ Digital απορροφά τη Ramnet Shop και η Μιχαλακοπούλου Κτηματική - Τουριστική, ιδιοκτήτρια του κτιρίου του Οργανισμού, τη ΔΟΛ Εκδόσεις Γυναικείων Περιοδικών. Μετά τις απορροφήσεις η ΔΟΛ Digital θα διατηρήσει το σημερινό μετοχικό της κεφάλαιο των 8.599.540 ευρώ, ενώ η Μιχαλακοπούλου Κτηματική - Τουριστική θα το αυξήσει κατά 1.467.500 ευρώ, φτάνοντας τα 27.020.300 ευρώ.
Η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του ΔΟΛ είναι για τις 27 Μαΐου (13.00) στην έδρα της εταιρείας (Μιχαλακοπούλου 80). Μεταξύ των θεμάτων περιλαμβάνεται η υποβολή και η έγκριση των ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, η έγκριση συμβάσεων παροχής υπηρεσιών με μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αντιμισθίας και λοιπών παροχών εργαζομένων μελών του διοικητικού συμβουλίου και διευθυντών για τη χρήση που έληξε, αλλά και ο καθορισμός και η προέγκριση της αμοιβής τους για την περίοδο 2010-2011. Ακόμη, η επικύρωση εκλογής νέου μέλους της Επιτροπής Ελέγχου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

από τις Τυπολογίες / Παρόν