ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Φουλ για νέο κόμμα η Ντόρα Μπακογιάννη!


Κ. Μητσοτάκης:
«Η Ελλάδα έχει ελπίδα τώρα...»





Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο για δημιουργία νέου κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη που χθες έκλεισε τα 57 και μπήκε στα 58. Η Μπακογιάννη που γνωρίζει πολύ καλά πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν είναι αποφασισμένη, όπως ακούγεται από κύκλους της Αραβαντινού και έχουν ξαναγράψει οι zoornalistas, να προχωρήσει σε νέο κομματικό σχηματισμό με το.... πιασάρικο όνομα «Νέα Ελλάδα». Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τη διαγραφή της κόρης του και για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος απάντησε με τη σιβυλλική δήλωση: «Η Ελλάδα έχει ελπίδα τώρα...»
Η Ντόρα μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 για τη διαγραφή της από τον Αντώνη Σαμαρά δήλωσε: «Ηταν αδύνατο για μένα να ψηφίσω ενάντια σε αυτό που πίστευα ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας». Επέρριψε ευθύνες στον Σαμαρά για το γεγονός ότι αρνήθηκε να συγκαλέσει Κοινοβουλευτική Ομάδα λέγοντας: «Η Ελλάδα καιγόταν και οι βουλευτές της ΝΔ δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να καταθέσουν την άποψή τους και να επιχειρηματολογήσουν υπέρ ή κατά των μέτρων».
Παραπονέθηκε ότι δεν περίμενε να τεθεί εκτός κόμματος και γνωστοποίησε ότι θα παραμείνει βουλευτής για να δώσει – όπως είπε – τον αγώνα εντός και εκτός με όλες της τις δυνάμεις.
Σε ερώτηση εάν θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος, η Μπακογιάννη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απαντώντας: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω, είναι πολύ πρόωρο. Τα κόμματα όμως υπάρχουν όταν υπάρχουν οι κατάλληλες κοινωνικές συνθήκες. Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι θα παραμείνω βουλευτής».