ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Τα βρήκαν ο Θέμος με τον Μάκη!..










Επιτέλους! Τα βρήκαν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κα ο Θέμος Αναστασιάδης!.. Μετά τη γνωστή ιστορία της αποχώρησης του πρώτου από την εφημερίδα «Θέμα» και τα όσα επακολούθησαν, τώρα συνέστησαν κοινό μέτωπο... κατά της τηλεκριτικού της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Αφορμή τα όσα είπε και έγραψε η Πόπη Διαμαντάκου σχετικά με το (πράγματι) θλιβερό θέαμα της Ρούλας Κορομηλά στο σόoυ του ALPHA «Greek Idol».
Οι δύο πρώην συνεργάτες και συνέταιροι επικρίνουν την Πόπη Διαμαντάκου για το ότι διέσυρε απάνθρωπα τη Ρούλα γράφοντας όμως κάτι ανάλογο εναντίον της τηλεκριτικού.

Συγκεκριμένα ο Θέμος… επισημαίνει ότι η Διαμαντάκου «είναι εμφανισιακά τρισχειρότερη» από την Κορομηλά και «αποκαλύπτει» ότι … ουδέποτε γνώρισε καλές μέρες στη ζωή της!.

Ο Μάκης λιγότερο σκληρός γράφει (υπογράφοντας ο ίδιος το άρθρο στο zougla.gr) μεταξύ άλλων: «Περισσεύει η κακοήθεια στην κριτική της γνωστής, άγνωστης Πόπης Διαμαντάκου -ΝΕΑ - για την πρώτη της Ρούλας Κορομηλά. Το κακό στη περίπτωση της κ. Διαμαντάκου είναι η μέτρια γνώση των αξιών της εποχής της, αλλά και η άγνοια της αξίας της κριτικής που ασκεί. Η Ποπάρα, στριμωγμένη στο δικό της κριτικό κορσέ, διεκδικεί λίγη από τη δόξα των προκατόχων της, αγνοώντας, προφανώς, ότι την αναγνώριση τη… γράφεις μόνη σου. Όταν αναγκάζεσαι να τη δανειστείς, από το ειδικό βάρος του εκδοτικού συγκροτήματος που σου εξασφαλίζει την επιβίωση, υπάρχει κίνδυνος η άστοχη και μικρόψυχη κριτική να λειτουργήσει αντίστροφα και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.»