ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Το Σάββατο έρχονται οι Αποκαλύψεις




«Οι άλλοι καλύπτουν τους πλούσιους και διάσημους. Εμείς τους αποκαλύπτουμε»!..
Με αυτό το μότο και την εικόνα ενός γιοτ φτιαγμένο από χαρτί εφημερίδων ξεκίνησε από χθες η τηλεοπτική καμπάνια της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Αποκαλύψεις».
Η εφημερίδα των Σεραφείμ Κοτρώτσου και Λουκά Κατσώνη βγαίνει στα περίπτερα το Σάββατο 8 Μαίου. Όπως αποκαλύπτει το... kourdistoportocali ανάμεσα στους συνεργάτες των «Αποκαλύψεων» θα είναι ο Ανδρέας Ρουμελιώτης με την αιρετική γραφίδα του, ο Αρης Δαβαράκης με το χρονογράφημά του και κατά πάσα πιθανότητα η Ελλη Στάη με το σχόλιο της.
Όπως επίσης έχει αποκαλύψει το fimotro ο Κοτρώτσος έχει επιστρατεύσει τις δυνατές πένες της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Nίκης Κάρτσωνα οι οποίες θα αναλάβουν στήλες στο ένθετο Passarela όπου θα κριτικάρουν όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση και στην κοσμική ζωή.

Υ.Γ. Επιφυλασσόμεθα για σχόλια (και χωράνε πάρα πολλά) άμα τη κυκλοφορία των «Αποκαλύψεων».

Υ.Γ1
Για να δείτε τα υπόλοιπα διαφημιστικά teasers της εφημερίδας κάντε κλικ στο http://www.youtube.com/user/apokalypseis#p/u/2/g1wxwE-623s