ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Εξοργισμένος ο Ψυχάρης για τη γκάφα με τον Ρουσόπουλο

Εξω φρενών λέγεται οτι είναι ο Σταύρος Ψυχάρης με την πρωτοφανή γκάφα (όπως την χαρακτήρισε κι ο Θ. Ρουσόπουλος) στην οποία υπέπεσε η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Το μεγάλο αφεντικό της Μιχαλακοπούλου έχει συγκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σύσκεψη διευθυντών τη Δευτέρα για να διαπιστώσει πως και γιατί έγινε το λάθος με την συνεπωνυμία Ρουσόπουλου. Σε προηγούμενη ανάρτηση οι zoornalistaς είχαν αναφερθεί εκτενώς στο ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ που αναφερόταν σε εμπλοκή του ονόματος του πρώην υπουργού Επικρατείας στην υπόθεση Siemens.
Αν και η ηλεκτρονική έκδοση των ΝΕΩΝ διόρθωσε το λάθος της εφημερίδας αυτοί που γνωρίζουν λένε οτι θα πέσουν κεφάλια στα ΝΕΑ.
TA NEA On-line έχουν αλλάξει τον πρόλογο του κομματιού και γράφουν: «Κορυφαίοι γαλάζιοι υπουργοί την περίοδο διακυβέρνησης της Ν.Δ. φιγουράρουν σχεδόν σε καθημερινή βάση στην ατζέντα του πρώην ισχυρού άνδρα της Ζίμενς Ελλάδος Μιχάλη Χριστοφοράκου. Συνεπωνυμία αποτελεί η αναφορά στον κ. Θ. Ρουσόπουλο καθώς το όνομα που αναφέρεται στις ατζέντες Χριστοφοράκου δεν ανήκει στον πρώην υπουργό. Αντίθετα, πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για στενό συνεργάτη του πρώην ισχυρού άνδρα τις Ζίμενς».

Στο τέλος του κομματιού υπό τον τίτλο «Η παρανόηση» γράφουν:
«Τα ΝΕΑ εκφράζουν τη λύπη τους για την παρανόηση που έγινε. Πράγματι, ο Θ. Ρουσόπουλος που εμφανίζεται στις σελίδες των ημερολογίων Χριστοφοράκου, δεν είναι ο πρώην υπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συνεργάτη της Ζίμενς».

Υ.Γ. Ο Ψυχάρης δεν είναι έξω φρενών μόνο με την γκάφα των στελεχών του στα ΝΕΑ αλλά είναι εξοργισμένος με τον τρόπο που επέλεξε ο Ρουσόπουλος να δημοσιοποιήσει αυτό το λάθος, δηλαδή στέλνοντας την ανακοίνωση – καταγγελία σε όλα τα γνωστά ιστολόγια. Θυμίζουμε ότι ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για «πρωτοφανή γκάφα της εφημερίδας που με πολιτική ανηθικότητα χειρίστηκε το θέμα» και γνωστοποιεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί το όνομα και την υπόληψή του.