ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Γειά σου ρε Μάνια!

Χοντρό δούλεμα και ειρωνία από την Μάνια Τεγοπούλου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοίδη και τον πρέσβη των ΗΠΑ. Με το ακόλουθο κειμενάκι στα Πολιτικά Παρασκήνια της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας στέλνει ξανά μήνυμα:
Let's dance!
*Προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον πρέσβη των ΗΠΑ: Η αμερικανική πρεσβεία φυλάχθηκε, άραγε, σωστά τη νύχτα της Πέμπτης 19 προς Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009?
Η υπογράφουσα θα κινείται αύριο 3 με 6 το απόγευμα ανάμεσα: Χαλάνδρι, Περιστέρι, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Καλύβια, χωρίς δίπλωμα οδηγήσης, με τον αριθμό αυτοκινήτου ΥΗΟ 5055.
Μ.Τ.»

(Σ.Σ Τη νύχτα της Πέμπτης 19 προς Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009 η εκδότρια της Ελευθεροτυπίας συνελήφθη στην Πανόρμου κατηγορούμενη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, άρνηση να σταματήσει σε σήμα ένστολου και άρνηση δακτυλοσκόπησης. Η δίκη της αναβλήθηκε δύο φορές γιατί δεν προσήλθαν οι δύο (αστυνομικοί) μάρτυρες κατηγορίας…)