ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ένα παραμύθι με πολλούς δράκους κι έναν Πρετεντέρη

Και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο παραμύθι που έχει πολλούς δράκους κι έναν… Πρετεντέρη. Η zougla.gr γράφει ό,τι έχει «παίξει» τις τελευταίες δέκα ημέρες στο διαδίκτυο χωρίς να προσθέσει ούτε ένα καινούργιο στοιχείο στο ρεπορτάζ. Απλώς η όλη ιστορία βολεύει το Μάκη γιατί σε αυτήν εμπλέκεται (αρνητικά κατά την γνώμη του) και ο πρώην συνεταίρος του Θέμος Αναστασιάδης.
Στο «ρεπορτάζ» γίνεται λόγος για τη γνωστή ιστορία με τον πικραμένο και προδομένο (από τον Ψυχάρη) Γιάννη Πρετεντέρη και την απομόνωσή του από το όλο πολιτικό σύστημα. Κατόπιν αναφέρεται στις επαφές – διέξοδο του Πρετεντέρη με τα αφεντικά του Πήγασου.

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ (ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ) ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ

«Οι συνομιλίες Πρετεντέρη με τον Φώτη Μπόμπολα έχουν ‘διαβεί τον Ρουβίκωνα’. Η πρόταση του Πρετεντέρη ήταν απλή. Θα μετακομίσει στον Πήγασο, στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου εν είδει συμβούλου και στη συνέχεια, όταν με το καλό «χηρέψει» η θέση στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»... τότε θα στρογγυλοκαθόταν στην καρέκλα του Θέμου Αναστασιάδη.
Την Πέμπτη που μας πέρασε, ο Γιάννης Πρετεντέρης συναντήθηκε με τον πατριάρχη του Συγκροτήματος της Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου, Γιώργο Μπόμπολα. Ακούγεται πως στον προθάλαμο του γραφείου του Μπόμπολα πραγματοποιήθηκε και μία άλλη «προσχεδιασμένη» συνάντηση μεταξύ Θέμου Αναστασιάδη και Γιάννη Πρετεντέρη».

ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

Στη συνέχεια υπάρχει αναφορά στη σχέση μεταξύ Αναστασιάδη και Συγκροτήματος Μπόμπολα: «Τόσο ο Φώτης Μπόμπολας όσο και ο Γιάννης Πρετεντέρης αναμένουν την εκδήλωση της τελικής φάσης στη ρήξη των σχέσεων μεταξύ του Θέμου Αναστασιάδη και του Συγκροτήματος Μπόμπολα. Μία σχέση που, άλλωστε, εξαρχής είχε ημερομηνία λήξεως. Ο ίδιος ο Αναστασιάδης προαναγγέλλει την αποχώρηση - αποπομπή του με κάθε ευκαιρία. Ήδη είναι γνωστές οι συνεχείς επαφές του με την οικογένεια του μακαρίτη του Κακαουνάκη σχετικά με την εξαγορά από τον ίδιο της εφημερίδας «Το Καρφί». Στις συζητήσεις αυτές παρίστανται τόσο η σύζυγος του Νίκου Κακαουνάκη όσο και η μεγάλη του θυγατέρα».