ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

«Τι να πεί ο Πρετεντέρης στον Μακρυγιάννη και στον Ράπτη. Θα τον πετάξουν από το παράθυρο»…

Τη δική του εξήγηση δίνει το troktiko για τα όσα ακούγονται για το Πρώτο Θέμα. Το troktiko που φαίνεται ότι έχει ενημέρωση μέσα από την εφημερίδα (λόγω Γκιόλια που είναι διευθυντής του ΘΕΜΑ 989 ΑΛΛΑ ταυτόχρονα «μιλάει με τα παιδιά» του blog) γράφει:
«Eπειδή πολλά γράφονται και ακούγονται για το "Πρώτο Θέμα" ας τους ενημερώσουμε όλους ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πιο εύκολο είναι να αποχωρήσει ένας μεγαλομέτοχος παρά η ομάδα που έμεινε δυνατή μετά τον πόλεμο με τον "Εθνικό χαφιέ". Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε. Την κοινή λογική βάλτε και όχι τις όποιες πληροφορίες. Θα πάει δηλαδή ο Πρετεντέρης να πει τι στον Ράπτη, τον Χριστοφορίδη, τον Πολλάτο, τον Μακρυγιάννη τον Γκουτζάνη κ.α.
Από το παράθυρο θα τον πετάξουν. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Αν είσαι μάγκας τότε μπορούν τα media να τα κρατήσουν οι δημοσιογράφοι όταν είναι ενωμένοι και έχουν περάσει δύσκολα (και δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι στην δουλειά τους). Γενικά μιλάμε για να μην παρεξηγούμαστε...

Το "Πρώτο Θέμα" δεν μπορεί να γίνει ελεγχόμενο. Και όλα όσα λέγονται δικαιώνουν τους Θέμο - Καραμήτσο ότι δεν υποκύπτουν σε εντολές. Άρα ακυρώνονται όλα όσα έλεγαν κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Δεν ακολουθούν ατζέντα. Ότι νομίζουν κάνουν είτε είναι σωστό αυτό είτε λάθος. Πάντως όχι με διαταγές.»