ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Εκτακτη συνέλευση όλων των εργαζομένων στον ΔΟΛ

Παρουσία των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα έκτακτη γενική συνέλευση όλων των εργαζομένων (δημοσιογράφων και διοικητικών) στον ΔΟΛ. Η ανακοίνωση των εργαζομένων που γίνεται με αφορμή και τις απολύσεις στο ΒΗΜΑ FM κάνει λόγο για κλίμα γενικής ανασφάλειας και αναφέρει:

«Μέσα σε ένα κλίμα γενικής ανασφάλειας και πληθώρας προβλημάτων που ήδη αντιμετωπίζουμε (αθετήσεις συμφωνιών για επαναπρόσληψη απολυμένων ?διοικητικών και δημοσιογράφων-, μπλοκάκια, εντατικοποίηση δουλειάς σε συνδυασμό με απολύσεις, κλπ.) πρέπει να συζητήσουμε με τους εκπροσώπους από τα σωματεία μας, για να οργανώσουμε την απάντησή μας. Πρέπει οι ομαδικές απολύσεις να σταματήσουν αμέσως!
Ήδη οι ΕΠΗΕΑ και η ΕΠΠΗΤ έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας την Πέμπτη, 18/2/2010, 14-16 μ.μ., και Παρασκευή, 19/2/2010, 12-14 μ.μ.
Όπως καταγγέλλουν συνάδελφοι διοικητικοί, ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας, ζητάει από όλες τις διευθύνσεις ασφαλιστικές προϋπηρεσίες των εργαζομένων, για ενδεχόμενες «εθελούσιες» απομακρύνεις και, εν συνεχεία, ομαδικές απολύσεις της τάξης του 20%. Η απάντησή μας είναι μονόδρομος, μέσα από συλλογικό αγώνα διαρκείας. Κατόπιν και των τελευταίων εξελίξεων, η παρουσία όλων μας αύριο στη Γενική Συνέλευση θα είναι καθοριστική.


Οι εκπρόσωποι εργαζομένων στον ΔΟΛ
Παναγιώτης Δρίβας, εκπρόσωπος συντακτών Βήμα FΜ στην ΕΣΗΕΑ
Φούλα Βαρδάκη, εκπρόσωπος διοικητικών Βήμα FM στην ΕΠΗΕΑ
Παναγιώτης Σκουτέρης, εκπρόσωπος εργαζομένων διοικητικών υπαλλήλων ΕΠΗΕΑ
Τάσος Αναστασιάδης, εκπρόσωπος εργαζομένων ΒΗΜΑΤΟΣ στην ΕΣΗΕΑ
Κική Τριανταφύλλη, εκπρόσωπος ΕΣΠΗΤ
Μαϊδης Χρήστος, εκπρόσωπος ΕΠΠΗΤ »