ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Βηματοδότης κατά Δρούτσα

Νέα επίθεση από την εφημερίδα το Βήμα κατά του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα, αυτή τη φορά μέσα από τη στήλη του Βηματοδότη (φύλλο Πέμπτης 28/1). Είχε προηγηθεί άρθρο της Λώρης Κέζα στις 14 Ιανουαρίου 2010, όπως είχαν αποκαλύψει οι zoornalistas, υπό τον τίτλο Αντ΄ αυτού Εξωτερικών όπου αποκαλούσαν τον υπουργό «διπλωματικό γκρουμ». Το άρθρο τον παρουσίαζε ως μαριονέτα του Γ. Παπανδρέου γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «τον ανέθρεψε ώστε να σκέφτεται με συγκεκριμένο τρόπο, τον καθοδηγεί στα τρέχοντα ζητήματα». Επίσης αναφερόταν σε… κακεντρεχείς που λένε ότι τον Δ. Δρούτσα «ο πρόεδρος τον έπαιρνε κοντά σε όλα τα ταξίδια του για να του κουβαλάει τις βαλίτσες».
Tο σχόλιο στον Βηματοδότη αναφέρει:«Mια φορά κι έναν καιρό (δηλαδή τον Μάρτιο του 2009) η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ως υπουργός Εξωτερικών πέτυχε μια συμφωνία με την Αλβανία για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας. Θεωρούνταν μάλιστα βήμα σημαντικό και «μοντέλο» για την επίλυση του θέματος της υφαλοκρηπίδας και με την Τουρκία.
Στο θέμα ενεπλάκη το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας το οποίο προσέφυγε κατά της συμφωνίας στο Συνταγματικό Δικαστήριο, με αποτέλεσμα το τελευταίο να αποφανθεί χθες ότι η συμφωνία είναι αντισυνταγματική. Προφανώς το ΥΠΕΞ του αναπληρωτή υπουργού άνευ δικαιώματος υπογραφής κ. Δ. Δρούτσα δεν καίγεται και πολύ για την υφαλοκρηπίδα με την Αλβανία αν κρίνω από το γεγονός ότι η κύρωση της συμφωνίας από την ελληνική Βουλή εξακολουθεί να εκκρεμεί.»

Υ.Γ. Τα ίδια ακριβώς που έγραψε ο Βηματοδότης τα λέει και η Ντόρα Μπακογιάννη…


Δείτε την προηγούμενη ανάρτηση: O Ψυχάρης μετά το χτύπημα κατά του Γ. Παπανδρέου επιτίθεται τώρα και κατά του υπουργού Δ. Δρούτσα