ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Καραμανλής: κύριε Χριστοφοράκο σας ευχαριστώ προσωπικά για την υποστήριξή σας

Η προσωπική επιστολή ενός πρωθυπουργού με την οποία ευχαριστεί για την υποστήριξή του κάποιον που κατηγορείται για κακουργήματα δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει αβρόχοις ποσί. Γι΄αυτό και η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία στο βασικό της θέμα στην πρώτη σελίδα δημοσιοποιεί αυτό το έγγραφο. Η επιστολή είναι του Κώστα Καραμανλή και έχει σταλεί το 2004 στο τότε πανίσχυρο - και νυν υπόδικο - αφεντικό της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκο. Η επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Κύριε Χριστοφοράκο
Για τις εκλογές της 7ης Μαρτίου το κόμμα μας διεξήγαγε έναν προεκλογικό αγώνα
Που, πέραν του νικηφόρου αποτελέσματος, κατά γενικήν ομολογία έθεσε τα θεμέλια για την οικοδόμηση ενός νέου πολιτικού πολιτισμού για την πατρίδα μας….
…..Θα ήθελα να ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ στη μεγάλη μας προσπάθεια για το νέο ξεκίνημα και να σας διαβεβαιώσω ότι η νέα Διακυβέρνηση έχει θέσει ως μείζονα στόχο της να κάνει τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων, για ένα καλύτερο αύριο, πραγματικότητα.
Με εκτίμηση
Κώστας Καραμανλής»


Το ότι μια τόσο σοβαρή αποκάλυψη «βγήκε» στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία μετά την αποχώρηση του Γιάννη Βλαστάρη από την εφημερίδα είναι εντελώς τυχαίο.