ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Πουλήθηκε η VETO σε Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη

Στο επιχειρηματικό δίδυμο Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη πουλήθηκε η VETO. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που έψαχνε εναγωνίως για χρηματοδότες φαίνεται ότι τους βρήκε στο πρόσωπο των δύο Κύπριων επιχειρηματιών που όπως λέγεται δέχτηκαν να αναλάβουν όλα τα βάρη της εφημερίδας και «να την πάνε μπροστά».
Οι Λαυρεντιάδης – Κυριακίδης έχουν μπεί για τα καλά στο χώρο των ΜΜΕ με σημαντικές εξαγορές και συμμετοχές σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεόραση.
Ως σήμερα επίσημα διαθέτουν συμμετοχή στον Πήγασο (12,22%) τις εφημερίδες «Athens News» «Espresso», «Espresso Κύπρου», «Σφήνα», «City Press», «Ισοτιμία» και περιοδικά όπως το «Free», το «Jolie», το «Olive». Ακόμη έχουν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Flash (100%) , Σκάι 100,3 (10%), RED (10%) το www.flash.gr , τους τηλεοπτικούς Sport TV (100%), κανάλι ΔΕΚΑ (100%) , Σκάι TV (10%) Το δίδυμο πρόσφατα απέκτησε, μέσω χρηματιστηρίου το 9,62% της Χ. Κ. Τεγόπουλος κάνοντας έξω φρενών τη Μάνια Τεγοπούλου.