ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

«Καρφιά» από τη Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου και Παυλόπουλο


Με μόλις 44 λέξεις «προσπέρασαν» την εκπαραθύρωση της συναδέλφου τους Ντόρας Κουτροκόη, το πρωί της Παρασκευής , οι Δημήτρης Οικονόμου– Άκης Παυλόπουλος από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Επισήμως ο σταθμός δεν ανακοίνωσε κάτι.
«Η Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής. Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Την ευχαριστούμε για το διάστημα που περάσαμε εδώ μαζί και να της ευχηθούμε τα καλύτερα για τα σχέδια της. Η φιλία δεν τελειώνει» είπαν οι δύο παρουσιαστές.
Θυμίζουμε οτι δημοσιογράφος προστέθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ το καλοκαίρι με το σκεπτικό ότι θα διαδεχόταν την Μαρία Αναστασοπούλου.
Το χρονικό απόλυσης της, η Ντόρα Κουτροκόη το ανέπτυξε στην εκπομπή «Happy day» (Alpha) κάνοντας δηκτικό σχόλιο για την στάση των συνάδελφων- συμπαρουσιαστών της Δημήτρη Οικονόμου– Άκη Παυλόπουλο.
«Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε, ήταν στην αρχή, όταν τις πρώτες κιόλας δύο μέρες μού ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα.
Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. Για ποιο λόγο, ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. Δεν μάς βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας, ίσως.
Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών»
, υποστήριξε η Κουτροκόη.

Αν και η σχέση με τους συναδέλφους- συμπαρουσιαστές της εκπομπής είναι, όπως είπε, άριστη, άφησε «αιχμές» για τη στάση που τήρησαν:
«Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στην δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση.
Το απόγευμα (της Τετάρτης) μου ανακοινώθηκε ότι αύριο (σ.σ. Πέμπτη) δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετίσω τους τηλεθεατές μέσα από το «Happy Day», γιατί μέσα από τον ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω».