ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Εγώ διευθύνω αυτή την εκπομπή...


Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό του Πρωινού ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα όταν οι δυο τους διαφώνησαν on air αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής της κουβέντας. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος απευθυνόμενη σε αστυνομικό που είχε συνδεθεί τηλεφωνικά με την εκπομπή σχετικά για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, τού είπε ότι λόγω και της θέσης του θα πρέπει να μάθει να ελέγχει τον εκνευρισμό του. Η φράση αυτή, ωστόσο, ενόχλησε τον παρουσιαστή ο οποίος της επισήμανε ότι δεν επιθυμεί να φέρνει σε δυσάρεστη θέση κανέναν άνθρωπο.
Τότε εκείνη απάντησε εμφανώς ενοχλημένη, λέγοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που της το λέει αυτό και ότι δεν το επιτρέπει.
«Επειδή είστε και αστυνομικός, δεν θα έπρεπε να διατηρείτε κάποιες επιφυλάξεις; Είστε και αστυνομικός, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος ο ρόλος σας. Καλό είναι να μην εκνευρίζεστε γιατί είστε και αστυνομικός και πρέπει να ελέγχετε τον εκνευρισμό σας», είπε χαρακτηριστικά η Άρια Καλύβα στον αστυνομικό λίγο πριν ξεκινήσει ο έντονος διάλογος μεταξύ της ιδίας και του Γιώργου Λιάγκα.


Ο διάλογος ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Άρια Καλύβα
Λιάγκας: Άρια σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν θα κρίνουμε τον άνθρωπο. Σε παρακαλώ πάρα πολύ μην το κάνεις.
Καλύβα: Δεν επιτρέπεται.
Λιάγκας: Σε παρακαλώ στο είπα και προχθές. Ο καθένας που βγαίνει στην τηλεόραση αισθάνεται κάπως.
Καλύβα: Να μην διατυπώσω την απορία μου; Γιώργο είναι η δεύτερη φορά που μου το λες αυτό το πράγμα και σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν στο επιτρέπω.
Λιάγκας: Είναι δικαίωμά του να φέρεται όπως φέρεται ο άνθρωπος.
Καλύβα: Κι εμένα είναι δικαίωμά μου να ρωτάω.
Λιάγκας: Σε παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή εγώ διευθύνω αυτή την εκπομπή δεν θέλω να φέρνουμε σε δυσάρεστη θέση κανέναν άνθρωπο.
Καλύβα: Σε παρακαλώ πολύ να μη με διακόπτεις.
Λιάγκας: Εγώ σε παρακαλώ.
- από topontiki