ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ο Πέτσας ως διευθυντής σύνταξης στην ΕΡΤ


Πρωτοφανής παρέμβαση στη δημόσια τηλεόραση επειδή δεν του άρεσε ένας… τίτλος!

Την διαφωνία του μέσω twitter εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιο Πέτσας για τον... τίτλο που επέλεξαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ να βάλουν σε συνέντευξή του. Και όχι μόνο δεν υπήρξε αντίδραση διαμαρτυρίας αλλά αντίθετα η δημόσια τηλεόραση έσπευσε να αλλάξει τον τίτλο για να ικανοποιήσει τον Πέτσα.
Συγκεκριμένα ο Στέλιος Πέτσας παραχώρησε στην ΕΡΤ συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις επικείμενες εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «υπέροχη η οσμή των εκλογών».
Η ΕΡΤ δημοσίευσε την συνέντευξη υπό τον τίτλο «Σ. Πέτσας στην ΕΡΤ: Είμαστε κοντά στις εκλογές – Καιρός να απευθυνθούμε στους πολίτες». Αμέσως με ανάρτησή του ο Στέλιος Πέτσας έσπευσε να επιπλήξει την δημόσια τηλεόραση. «Αντιλαμβάνομαι την αγωνία για δυνατό τίτλο-είδηση, αλλά όχι να παρερμηνεύεται η ουσία της συζήτησης» στην προσπάθειά του να «συνετίσει» την δημόσια τηλεόραση.
Ο Στέλιος Πέτσας στο tweet ισχυρίστηκε ότι «οι εκλογές θα γίνουν όπως πάντα έλεγε ο Πρωθυπουργός το 2023 στο χρόνο που ο ίδιος θα επιλέξει».
Η παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών οδήγησε την ΕΡΤ στο να αλλάξει τον τίτλο τόσο από το βίντεο όσο και από την συνέντευξη. Ακολουθούν τα στιγμιότυπα πριν και μετά την παρέμβαση του κυβερνητικού στελέχους…

Ο τίτλος πριν την παρέμβαση Πέτσα:

Ο τίτλος μετά την παρέμβαση Πέτσα:
-Πηγή: avgi.gr