ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ξένοι δημοσιογράφοι σε υπουργικά γραφεία


Με δημοσιογράφους μεγάλων διεθνών μέσων ενημέρωσης έχουν γεμίσει οι δρόμοι των Αθηνών , με τους συναδέλφους να ασχολούνται με το ευρύτερο θέμα των παρακολουθήσεων και τις επιπτώσεις του στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό. Πράκτορες μου είδαν Γερμανό μεγαλοδημοσιογράφο να μπαινοβγαίνει σε υπουργικά γραφεία και να ρωτά για τους πρωταγωνιστές των σκανδάλων των υποκλοπών. Σε άλλη περίπτωση, δημοσιογράφος μεγάλου αμερικανικού δημοσιογραφικού ομίλου ζητούσε από υψηλόβαθμα στελέχη υπουργείου στοιχεία για τις δραστηριότητες της Intellexa και για τη διασπορά του κακόβουλου λογισμικού παρακολούθησης από την Ελλάδα σε χώρες της Αφρικής.
Παράλληλα, σε μια τρίτη περίπτωση Ιταλίδα δημοσιογράφος έκανε έρευνα στην ΑΑΔΕ και στις εισαγγελικές αρχές για τις πλαστές ιταλικές ταυτότητες του Λαβράνου και των συνεργατών του και για το πως μπόρεσε να μείνει εκτός φορολογικού ελέγχου επί σειρά ετών. Οι έρευνες των ξένων συναδέλφων άμεσα θα δημοσιευθούν και θα δούμε το θέμα των υποκλοπών να υπάρχει και στα διεθνή πρωτοσέλιδα. Προσδεθείτε..

Βηματοδότης  / tovima.gr