ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Πορτοσάλτε: Ο Μητσοτάκης έκανε γκάφα με το «μύρισαν εκλογές»


Τη δήλωση του πρωθυπουργού, από την Καλλιθέα, που μίλησε για… άρωμα εκλογών, συζήτησαν το πρωί της Τρίτης στο πάνελ του ΣΚΑΪ. Κι αυτό γιατί η ατάκα του πρωθυπουργού «πυροδότησε» σενάρια για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο αργότερα από το Λονδίνο δήλωσε ότι οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας… «Ξέρουμε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το πότε ακριβώς δεν το γνωρίζουμε» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Δ. Οικονόμου σχολίασε ότι «ο Μητσοτάκης μας έχει τρελάνει με τον χρόνο των εκλογών» με τον
 Άρη Πορτοσάλτε να σχολιάζει κάνοντας ευθέως λόγο για «γκάφα».
«Αν μυρίσει, μύρισε. Διαβάζω στην Καθημερινή σήμερα ότι δεν είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια, άρα δεν παίζει Γενάρης. Θέλω να είμαστε συνεπείς. Όπως κάνουμε πλάκα στον άλλον με τους παγετώνες… Αν μυρίσει, μύρισε, μετά θα κάψεις το φαγητό. Ή κάνουμε στο τέλος και τελειώσαμε. Δεν είναι “θα μυρίσει”. Είπε “μύρισε”. Όπως κάνουμε και χοντρή πλάκα στον Τσίπρα…Δεν έπρεπε να το πει αυτό (ο Μητσοτάκης). Με συγχωρείτε έκανε γκάφα, δεν θα δυσκολευτώ να το πω…» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.
Κάπου εκεί παρενέβη ο Άκης Παυλόπουλος που προσπάθησε να… ερμηνεύσει κι αυτός την ατάκα του πρωθυπουργού: «”Ξεκλείδωσε” για τον εαυτό του το δικαίωμα να αποστεί από τη δέσμευση ότι “εγώ πάω εκλογές στο τέλος της τετραετίας”. Και οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί θα την αρπάξει. Είτε θα είναι δημοσκόπηση, είτε θα είναι πτώση του πληθωρισμού, είτε θα είναι η πτώση του πετρελαίου, είτε η αύξηση των συντάξεων…» είπε.