ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Η μοναξιά του Τέλλογλου


Ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στις αποκαλύψεις για τη χρήση του Predator (στο Inside Story), στη συζήτησή του με τον Σταύρο Θεοδωράκη (pod.gr), ρωτήθηκε κάποια στιγμή γιατί τα ΜΜΕ δεν έδωσαν, αρχικά, σημασία στα ρεπορτάζ του. Και απάντησε ότι, κατά τη γνώμη του, ο βασικός λόγος ήταν ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης έλεγχε, εκτός από την ΕΥΠ, και τους μεγάλους ομίλους ΜΜΕ.
Τώρα, άραγε, ποιος είναι ο λόγος που βοά εν τη ερήμω;
Σίγουρα όχι ότι δεν λέει πια κάτι ενδιαφέρον...
Στην ίδια συζήτηση εξέφρασε την απαισιοδοξία του για τη διαλεύκανση του σκανδάλου των υποκλοπών, επειδή η Δικαιοσύνη κινείται αργά, οι εισαγγελείς που κάνουν την έρευνα εστιάζουν στα επιμέρους γιατί «η εικαζόμενη βούληση είναι να μην προχωρήσει το θέμα».
Ανέφερε ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι του έχουν πει ότι ντρέπονται για τη στάση του Μεγάρου Μαξίμου και εκτίμησε ότι «με το νέο νομοσχέδιο νομιμοποιείται η χρήση του κακόβουλου λογισμικού χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις» και έτσι χάνεται μια ευκαιρία.
Είπε πολλά και σημαντικά ο Τ. Τέλλογλου σ αυτή τη συζήτηση που, κανονικά, θα είχαν αναπαραχθεί ευρύτατα. Αλλά αυτό δεν συνέβη. 
- απόσπασμα από κείμενο στο Tvxs (ολόκληρο ΕΔΩ)