ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Εκτός εκπομπής ο Παναγιώτης Στάθης


Χθες είχε γενέθλια, σήμερα… κορωνοϊό


Aπουσίαζε σήμερα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN ο Παναγιώτης Στάθης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής που χθες μοίραζε φιλιά και γλυκά σε όλους στο στούντιο (είχε τα γενέθλια του) σημερα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και φυσικά έμεινε στο σπίτι.
«Είναι λίγο αρρωστούλης», είπε η Χρύσα Φώσκολου, ενώ ο συμπαρουσιαστής του Π. Στάθη,  Δημήτρης Καμπουράκης συμπλήρωσε: «Ο Παναγιώτης είναι… τούμπανο! Κόλλησε κορωνοϊό».
«Όλη την εβδομάδα έτσι θα το πάμε, παρεούλα», είπε ο Καμπουράκης στον Μάνο Νιφλή και τη Χρύσα Φώσκολου που παρουσιάζουν αξημέρωτα την πολύ πρωινή εκπομπή του Open.













«Δεν μας κόλλησε… Πήρες την κυρία από την εκπομπή και μας έβαλες το τραγούδι “Το ξέρεις μ’αρέσεις”» τόνισε ο Μάνος Νιφλής, ο οποίος υπενθύμισε ότι χθες ο Παναγιώτης Στάθης είχε γενέθλια και αρκετοί τον φίλησαν για να του ευχηθούν. Άρα, τις επόμενες ημέρες τα τεστ θα “πάρουν φωτιά” στο κανάλι, εν αναμονή… νέων κρουσμάτων.